Okulumuzun Ukrayna Projesi...

Okulumuzun Ukrayna Projesi...

Ukrayna´nın Kherson kentinde 14-21 Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirilecek olan "Sınırlar Ötesi Eğitim" projesi , okulumuz  Ingilizce öğretmeni Derya Derman öncülüğünde başlatılmıştır.

08.12.2016 1459

Proje her iki ülkeden 15 öğrenci ve 3 öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilecek  olup projenin müşterek amacı ise karşılıklı kültürleri keşfetmek, iki ülke arasindaki dosluk bağlarını sağlamlaştırmak, öğrencilerin küreselleşen dünya ile ilgili farkındalıklarını artırmak olacaktir.
Geziye, okulumuz öğretmenlerinden Müdür yardımcısı Levent Akman, Ingilizce öğretmeni Derya Derman, Rusça öğretmeni Nigar Yüksel sorumluluğunda okulumuzun farklı sınıflarından sınavla seçilmiş olan öğrencilerimiz Kaan Kuruoğlu, Dilsat Ağaçe, İrem Pardal,Edanur Ayas,Cem Eker, İrem Naz Midyat, Nilay Vatansever, Ferzan Zeynep Arslan, Kıvılcım çetin, Başak çağrıtekin,Görkem Güngör, Aleyna Pehlivanoğlu , Ceylin Firsevs Yeğin,Mine Güçlü,Melis Yamanaslan katılacaklardır.
Proje kapsamında, öğrencilerimiz , Ukrayna´da önceden seçilip eşleştirilmiş partner öğrencilerin evlerinde misafir edilirken Rusça ve İngilizce ağırlıklı proje çalışmaları yapacaklardır. 
Ukrayna´ya gerçekleştirilecek proje gezisi öncesinde öğrencilerimiz İzmir´deki Ukrayna Fahri Konsolosluğuna ön bilgi edinmek amacıyla ziyaret düzenlemişler ve ziyaret esnasında Fahri Konsolosumuz Çetin Güvercin tarafından sıcak bir şekilde karşılanılmışlardır. Ziyaret esnasında öğrencilerimize yapılan sunumla Ukrayna hakkında genel bir bilgilendirme yapılmıştır.