Kipa 10. Yıl Anadolu Lisesi

Vizyon: Okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimizin) güç birliği ile gelecekte; * Ortaöğretim giriş sınavlarında öncelikli tercih edilen, * Ülkemizin en iyi üniversitelerine her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren, * Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, * Modern normlara eşdeğer eğitim veren örnek eğitim kurumu yapmaktır.

Misyon: * Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, * Çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, * Okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş, * Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Isınma: Doğal Gaz
Yabancı Dil: BİRİNCİ YABANCI DİL:İNGİLİZCE İKİNCİ YABANCI DİL: RUSÇA
Sportif Etkinlikler: Futbol, Futsal, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Badminton
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (232) 274 22 68

WEB - https://kipaanadolu.meb.k12.tr

Adres - Yeşil Mah. Nevvar Salih İşgören Cad. No8/A 35410 Gaziemir/İZMİR

Öğretim Şekli :Gündüzlü-Örgün Eğitim (Normal Lise Eğitimi)

Yerleşim Yeri - Gaziemir Merkezde

Adres - Yeşil Mah. Nevvar Salih İşgören Cad. No8/A 35410 Gaziemir/İZMİR