9-12 Ekim 2012 1. Koordinatörler Toplantısı

24.09.2014 2486

New Ways of Living İsimli Comenius Projemiz Başladı

9-12 ekim 2012 1. Koordinatörler Toplantısı9-12 ekim 2012 1. Koordinatörler Toplantısı9-12 ekim 2012 1. Koordinatörler Toplantısı9-12 ekim 2012 1. Koordinatörler Toplantısı

AB Projeleri Hayat Boyu Öğrenme Programları çerçevesinde kabul edilen "New Ways of Living" (Yeni Yaşam Şekilleri) isimli Comenius Çok Taraflı Okul Ortaklığı projemiz kapsamında ilk proje toplantısı okulumuzda yapılmıştır.

Söz konusu ziyaret, proje koordinatörü Çek Cumhuriyeti ve diğer 4 ortak ülke olan Hollanda, Polonya, Estonya ve Romanya'nın katılımlarıyla 9-12 Ekim 2012 tarihleri arasında gerçekleşmiştir. 5 ülkeden toplam 10 öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda projenin ilk yılında yapılacak hareketlilikler planlanmıştır. Yapılan planlamaya göre ilk hareketlilik Mart ayında Hollanda'ya yapılacaktır.

Bir haftalık ziyaret süresince, ilk gün proje ortağı ülkelerden gelen katılımcılarla birlikte Gaziemir Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Belediye Başkanlığı ziyaretleri yapılmıştır. Diğer günlerde ise, okulumuzda proje toplantıları yapılmış ve gelen konuklara İzmir ve çevresinde çeşitli geziler düzenlenmiştir. Beş günlük ziyaret boyunca gelen konuklarımıza ve okulumuzdaki projede görevli öğretmenlerimize öğle yemekleri Rota Koleji tarafından sağlanmıştır.

Son gün yapılan değerlendirmede, katılımcılar gerek toplantı organizasyonundan gerekse okulumuzun ev sahipliğinden çok memnun kaldıklarını belirtmişlerdir.

Gaziemir Kaymakamımız Sayın Şerafettin TUĞ, Belediye Başkanımız Sayın Halil İbrahim ŞENOL, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cemal BÜYÜKER ve Rota Koleji'ne bu tarihler arasında projemize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz.

Öğretmen Görüşleri:

Öğretmen Görüşleri...Öğretmen Görüşleri...