23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun...

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm halkımıza kutlu olsun...

23.04.2024 44

            Hür ve bağımsız yaşama şuurunun nesilden nesile aktarılması ve yeni idealist ruhların bu topraklarda kök salması için çocuklarımızın ulusal bağımsızlığın teminatı olduğunu her fırsatta dile getiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Meclis'in açılış günü olan 23 Nisan'ı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan etmiştir.

          Çocuklarımız ve gençlerimiz, aziz vatanın yücelmesinde eğitimde, bilimde, sanatta ve sporda dünyada söz sahibi olacaktır.  Mustafa Kemal Atatürk'ün "Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız." sözlerinde belirttiği gibi Güçlü Türkiye yolunda aydınlık geleceğimiz olan çocuklarımıza güveniyoruz.

          Ayrıca; geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın, kendi başına karar verebilen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri öncelikli hedefimizdir. Bu hedefimizi hayata geçirmek için öğretmenlerimiz ve paydaşlarımızla var gücümüzle çalışmaya devam etmekteyiz.

          Cumhuriyetin temellerini atan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, milli mücadelemizin aziz şehitleri ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum.

 

İrfan UZAR

OKUL MÜDÜRÜ